laupäev, 2. september 2017

Seksistliku reklaamplakatiga golfiüritust ei toimu

Niitvälja Golfi sai hakkama tunnust vääriva teoga, kui ei lubanud meesteklubil Round Table Estonia korraldada oma golfiväljakul üritust, mida reklaamiti äärmiselt seksistliku plakatiga.

Ühendus Eesti Naistoimetajad avaldab lootust, et Niitvälja golfikeskusest võtavad eeskuju ka teised firmad ning paljast naisekeha reklaamide juures enam ei kasutata.

Ürituse plakat

Golfikeskus annab oma kodulehel teada:

Niitvälja Golf ei luba oma väljakul korraldada Round Table Estonia võistlust


Round Table Estonia on planeerinud korraldada oma liikmetele kinnist golfiturniiri. Niitvälja Golf ei ole selle turniiri korraldusega mitte kuidagi seotud ja ei ole olnud teadlik selle turniiri sisust ega vormist.

Hiljuti on avalikuks tulnud Round Table Estonia poolt loodud võistluse plakat ja võistluse sisu, mis ei sobi kuidagi kokku golfimängu olemuse ega Niitvälja Golfi väärtustega, millest üks olulisemaid on väärikus, mis välistab igasuguse sildistamise ja alandamise. Sellest tulenevalt ei luba Niitvälja Golf oma väljakul Round Table Estonia üritust korraldada. Broneeritud tii-ajad tühistatakse.
Niitvälja Golfile ei ole vastuvõetav, et selliselt reklaamitav võistlus golfikeskuses toimuda saaks. Loodetavasti Round Table Estonia mõistab oma viga, vabandab oma tegevuse pärast ning austab edaspidi golfi nagu mängu ajalugu ja traditsioonid seda nõuavad.

***