esmaspäev, 12. aprill 2010

Naistoimetajate talgupäev Pesarimaja heakorratöödel!

Ootame naistoimetajaid (üksi või kaaslasega) 1. mai talgutele Eesti Afaasialiidule kuuluva peaaju ja/või kõnekahjustusega inimeste taastuskodu Pesarimaja heakorratöödele.

Kogunemine 1. mail kell 11 Maarjamäel, Kase 25a.
Selga mugavad töörõivad ja kindad.
Talgutöö: Aiavärava ja lumekahjustusi saanud aia, aiapostide parandamine, vana kasvuhoone lammutamine, kiviteede puhastamine, rõdulaudade värvimine, aiakorrastamine - st mitmesugust jõukohast tööd nii meestele, naistele kui lastele.

Töötegijatele korralik talgulõuna, saunavõimalus (saunasoovist ette teatada). Vaadata saab väljapanekut, mis tutvustab Taastuskodu Pesarimaja, hr. Evald Pesarit kui erakordset isiksust ja suure hingega annetajat, niisugust kahjustust nagu AFAASIA (kõnehalvatus)

Talgujuht: Külli Roht, tel. 55663494, e-post roht@afaasia.ee
Talgute võõrustajad on tänulikud iga abikäe eest!

Täpsem info Pesarimaja kohta http://www.afaasia.ee/

Juhis kohalejõudmiseks:
Kesklinnast buss nr. 5 Tamme peatus. See on 2. peatus mäepealsel Kose teel. Vasakut kätt on Lillepi tervisepark, paremal majad.
Peale peatust liigu samas suunas ikka edasi ja pööra paremale teisest tänavast Tôru tänavale ja esimesel vôimalusel keera vasakule Kase tänavale. Nurgapealt teine maja on Kase 25A . Tamme peatusest Pesarimajani on umbes 300 meetrit. Sõites bussiga URVA peatusesse tuleb tulla tagasi linna suunas kuni Punga tänavani. Teine sissepääs taastuskodusse on Punga 18.